Lajit

Raision UA:n jäsenet kilpailevat ja toimivat järjestäjinä mm. seuraavissa lajeissa (kuvaa klikkaamalla aukeaa lajiesittely AKK:n sivuille):

Ralli

Ralli on Suomen seuratuin autourheilumuoto. Ralli on saavuttanut tukevan jalansijan suomalaisten sydämissä jo kuusikymmentäluvulta lähtien, jolloin luotiin käsite ”lentävät suomalaiset”. Tämä perinne on jatkunut katkeamattomana aina näihin päiviin asti.

Jarko Mäkelä
jarko.makela@gmail.com
050 330 0274

Off Road

Off Road -kilpailu on maastoajoneuvoilla maastossa tapahtuvaa kilpailutoimintaa, eli niin sanottua trialkilpailua. Trial on maastoajoneuvolla tapahtuva jaksottainen taitoajo maastoon merkityllä radalla. Tulos ratkaistaan virhepistein.

Jarno Puumalainen
jarno.puumalainen@gmail.com
0400 535302

Jokkis

Jokamiehenluokka eli Jokkis on harrastajamääriltään suurin autourheilulaji. Jokkis on edullinen kilpa-autoilu luokka, jonka suhteellisen vapaat tekniset säännöt mahdollistavat kilpailussa käytetyn auton rakentamisen lähes kaikista siviili liikenteessä käytettävistä autoista.

Sami Peltola
samipeltola3@gmail.com
0400 748 859

Pienoisautoilu

Yksi laji – monta vaihtoehtoa. Pienoisautoilussa ajetaan nopeuskilpailuja suljetulla radalla autoilla, jotka ovat niin pieniä, että kuljettajan pitää ohjata autoa kauko-ohjauksella. Kaikki ovat määrätyssä suhteessa pienennöksiä oikeista tai ”kuvitelluista” autoista.

Paula Närvä
paula.narvanyroos@gmail.com
044 7388 206

Rallisprint

Rallisprint kuuluu autourheilun kansallisiin peruslajeihin. Kilpailuja ajetaan kauden aikana monia, noin 50, ja ne ovat jakautuneet tasaisesti ympäri Suomea ja ajettavaksi eri alustoilla.

Jarko Mäkelä
jarko.makela@gmail.com
050 330 0274

Drifting

Drifting on näyttävä ja vauhdikas autourheilulaji. Drifting-kilpailussa on tarkoituksena löytää kuljettaja, joka hallitsee parhaiten ajoneuvonsa käsittelyn muuttuvissa olosuhteissa, eri moottori- tai katuradoilla.

Markus Sorjasaari
markus@sorjasaari.info

Autosuunnistus

Autosuunnistus (AS) kantoi ennen nimeä suunnistus- ja tarkkuusajo (ST). Aikojen saatossa lajin luonne on muuttunut entistä vauhdikkaammaksi, mutta kehityksestä huolimatta AS:n pariin on yhä edelleen varsin helppoa tulla: tarvitaan vain katsastettu henkilöauto, kaksi innokasta harrastajaa ja muutama kymppi rahaa.

Mikael Laakso
mikael_laakso@hotmail.com
044 9736 662

eMotorsport

Digitaalinen autourheilu on yksi autourheilun virallisista lajeista. Se on erittäin monipuolista ja edullista sekä yksi luontoystävällisimmistä moottoriurheilun muodoista, joka nimensä mukaisesti tapahtuu digitaalisesti, verkon välityksellä virtuaaliympäristössä, joten mukaan pääsee kotoa käsin. tulla: tarvitaan vain katsastettu henkilöauto, kaksi innokasta harrastajaa ja muutama kymppi rahaa.

Pekka Koivunen
koivunen.pekka@iki.fi